Respectarea dreptului la confidentialitate datelor cu caracter personal

Making Off Promotion SRL respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Acest document rezuma politica noastra privind datele cu caracter personal care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care le putem utiliza.

« prin transmiterea mesajului dumneavoastra ce poate contine date cu caracter personal (precum adresa de e-mail, nume, prenume, adresa) catre aceasta adresa de e-mail mentionata la sectiunea « Date de contact » sau alta adresa de e-mail mentionata de website cu acest scop, va exprimati acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date de catre Making Off Promotion SRL. Scopul prelucrarii acestor date  este de a  comunica pe e-mail,  prin platforma proprie. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată fie la adresa de e-mail sau adresa postala mentionata in sectiunea «  Date de contact » .”

 

Datele personale

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: nume si prenume, adresa, oras, cod postal, numarul de telefon, adresa de email, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator cu scopul desfasurarii activitatilor de comunicare prin platforma proprie de e-mail a Making Off Promotion SRL. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Making Off Promotion SRL in masura in care aceste date sunt comunicate de utilizator prin telefon.

Transmiterea datelor catre terti imputernciti ai Making Off Promotion SRL respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii Making Off Promotion SRL), prin transfer, inchiriere, schimbare sau prin orice alta modalitate, nu se va face decat in cazul in care exista acordul expres in scris al persoanei care a transmis aceste date.
In plus, prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe website, cu date personale, utilizatorii isi dau in mod expres si neechivoc consimtamantul asupra prelucrarii acestora in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe website in legatura cu respectivul formular. Making Off Promotion SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal inregistrat sub numarul 2699 la ANSCDCP (Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal) pentru scopuri de marketing direct, si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste date pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe website. In acest sens, datele pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat. Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest website nu vor fi transmise catre nici o terta parte, cu exceptia imputernicitilor Making Off Promotion SRL sau in cazul in care se specifica altfel in formularul sau informatiile existente pe website.
Proprietarul acestui website va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa: Making Off Promotion SRL, strada Doctor Nicolae Tomescu 23, Bucuresti, in atentia departamentului Marketing.
Puteti vizita acest website fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. In scopuri statistice, pot fi culese  informatii generale, precum: tipurile de browser folosite de utilizatori, numele domeniului si tara din care este accesat website-ul fara a exista insa o posibilitate de identificare a persoanei utilizatorului in baza informatiilor de mai sus.
Concursuri si campanii promotionale

Website-ul nostru include uneori notificari privind anumite promotii pe care le realizam si va putem da uneori posibilitatea de a va inregistra electronic. In acest caz, vom folosi informatiile furnizate in scopul desfasurarii promotiei (de ex. pentru a va contacta daca sunteti castigator). De asemenea, prezentul website poate fi folosit pentru indeplinirea obligatiei legale privind publicarea regulamentului campaniilor promotionale ale Making Off Promotion SRL, precum si pentru publicarea listei castigatorilor in cadrul respectivelor campanii. In limite rezonabile de timp dupa incheierea promotiei, informatiile personale vor fi sterse din baza noastra de date, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa le pastram in continuare si sa le utilizam pentru a va contacta din nou.

 

Confidentialitate
Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, Making Off Promotion SRL a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.
Cookies
Unele dintre paginile noastre de web pot contine fisiere temporare (“cookies”), care reprezinta date ce pot fi trimise catre browserul dumneavoastra de website si memorate in computerul dumneavoastra. Acest lucru permite serverului nostru sa va “recunoasca” atunci cand vizitati website-ul nostru in viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate sa nu accepte cookies sau sa va anunte cand un cookie este trimis catre dumneavoastra. Acestea pot fi dezactivate de catre utilizatori.
Protocol de acces

Accesul dumneavoastra la acest website poate fi permis pe baza unui protocol. Making Off Promotion SRL isi rezerva dreptul de a folosi aceste informatii in exclusivitate in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite produse, concepte de service si website.

Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul „sunt de acord”, „ok”, „trimite” etc.), utilizatorul confirma ca a citit si inteles atat prezenta Politica de Confidentialitate, cat si Declaratia Legala si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la telefonul consumatorului mentionat in sectiunea “Contact” a website-ului.